پشتیبانی تلفنی: 09926518178

راهنمای تنظیم ساعت هوشمند

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

ساعت هوشمند، گجتی تقریباً نوپا، اما پرطرفدار است و بسیاری از افراد، آن را جایگزین ساعت‌های مچی کلاسیک کرده‌اند. این ساعت‌ها به‌جز نمایش زمان، حالا حکم یک مکمل را برای گوشی‌های هوشمند پیدا کرده‌اند و کاربران پس از خرید موبایل، به سراغ خرید یک ساعت هوشمند در کنار آن می‌روند. این ساعت‌ها با بهره‌گیری از سنسورهای سلامتی و ورزشی می‌توانند فعالیت‌های روزانه ما را بررسی کنند و در کنترل علائم حیاتی ما نقش مهمی داشته باشند. در این مقاله از بانی مگ می‌خواهیم راهنمای تنظیم ساعت هوشمند را به شما ارائه کنیم تا بتوانید به‌صورت گام‌به‌گام، ساعت خود را تنظیم و آماده‌ی استفاده کنید.

راهنمای کامل تنظیم ساعت هوشمند

پس از خرید ساعت هوشمند، نوبت به راه‌اندازی اولیه و انجام تنظیمات لازم روی آن می‌رسد. در ابتدا باید اپلیکیشن مورد نیاز ساعت را روی گوشی خود نصب کنید، آن را به گوشی متصل کنید. سپس تنظیمات مختلف مانند ساعت و تاریخ را انجام دهید و همچنین شخصی‌سازی‌های دلخواه را روی ان اعمال کنید. در صورت وجود، انجام آپدیت سیستم‌عامل نیز می‌تواند امکانات بیشتری را در اختیار شما بگذارد. در ادامه این تنظیمات را با هم مرور خواهیم کرد.

مراحل ابتدایی آماده‌سازی ساعت هوشمند

پس از تهیه‌ی هر گجت دیجیتالی، مانند خرید لپ تاپ یا تلفن همراه، باید تنظیماتی اولیه را بر روی آن انجام دهید تا بتوانید از امکانات آن استفاده کنید. برای راه‌اندازی ساعت هوشمند هم باید در ابتدا مطمئن شوید که ساعت دارای شارژ کافی باشد. سپس باید اپلیکیشن مخصوص آن را روی گوشی خود نصب کنید تا به هم متصل شوند و بتوانید از تمام قابلیت‌های ساعت استفاده کنید. تنظیمات زبان و منطقه‌ی زمانی، اتصال به بلوتوث و وایفای، شخصی‌سازی آیکون‌ها و ویجت‌ها و قرار دادن واچ‌فیس‌های دلخواه و همچنین آپدیت سیستم‌عامل ساعت از دیگر مواردی است که برای آماده‌سازی ساعت هوشمند باید انجام دهید که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

 

برای شروع به کار با ساعت هوشمند و انجام تنظیمات اولیه لازم است از داشتن شارژ کافی اطمینان حاصل کنید. البته در نظر داشته باشید که منظور از شارژ اولیه، وصل کردن دستگاه برای ساعت‌های طولانی به شارژر نیست؛ چراکه شارژ اولیه‌ی طولانی‌مدت مختص باتری‌های نیکل-کادمیومی بوده که کنار رفته‌اند و امروز تقریباً تمامی گجت‌های دیجیتال از باتری‌های لیتیوم-یونی یا لیتیوم-پلیمری استفاده می‌کنند و نیازی به شارژ اولیه‌ی طولانی ندارند.

برای شارژ ساعت می‌توانید از شارژهای بی‌سیم همراه آن استفاده کنید. همچنین اگر ولتاژ و شدت جریان مناسب باتری ساعت خود را نمی‌دانید، بهتر است از آداپتورهای ۵ ولت و ۱ آمپر استفاده کنید و یا ساعت خود را با اتصال به کامپیوتر و لتپاپ شارژ کنید. همچنین اگر گوشی شما از شارژ بی‌سیم معکوس پشتیبانی می‌کند، می‌توانید ساعت را به‌وسیله‌ی آن شارژ کنید. میانگین مدت‌زمان شارژ بیشتر مدل‌ها بین ۱ ساعت تا ۹۰ دقیقه است.

 

برای این‌که بتوانید از تمامی قابلیت‌های ساعت هوشمند خود استفاده کنید و اطلاعات میان ساعت و گوشی را با یکدیگر همسان کرده و به اشتراک بگذارید، لازم است تا اپلیکیشن مخصوص ساعت را نصب کنید. اپلیکیشن اپل واچ به‌صورت پیش‌فرض روی گوشی‌های آیفون نصب شده است و نیازی به نصب آن ندارید. همچنین روی گوشی‌های سامسونگ نیز اپلیکیشن Galaxy Wearable وجود دارد که می‌توانید ساعت‌های هوشمند سامسونگ را با آن متصل به گوشی متصل کنید.

درصورتی‌که از اکوسیستم و برند یکسانی برای گوشی و ساعت استفاده نمی‌کنید، می‌توانید با استفاده اپلیکیشن‌های ثالث ساعت و گوشی را به یکدیگر متصل کنید. روش اتصال اپل واچ به گوشی‌های اندرویدی در مقالات پیشین بانی مگ توضیح داده شده است. همچنین برای اتصال انواع ساعت‌ها به گوشی‌های اندرویدی می‌توانید از اپلیکیشن Wear OS گوگل استفاده کنید. بسیاری از ساعت‌های کمتر شناخته‌شده نیز اپلیکیشن مخصوص خود را توسعه داده‌اند و لینک دانلود آن توسط یک QR Code روی جعبه یا دفترچه‌ی راهنمای آن‌ها قرار داده شده است.

تنظیمات اولیه ساعت هوشمند

بخش بعدی از راهنمای تنظیم ساعت هوشمند به تنظیمات اولیه‌ی آن اختصاص دارد. تنظیماتی مانند زبان، تاریخ، ساعت و اتصالات که با هم آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

تنظیمات زبان و منطقه زمانی

تنظیمات زبان، منطقه‌ی زمانی، ساعت و تاریخ به دو صورت انجام می‌گیرد. روش اول، همسان‌سازی تنظیمات زبانی و منطقه‌ای دستگاه با گوشی است. پس از نصب اپلیکیشن و اتصال دستگاه به گوشی، ساعت و تاریخ با گوشی همسان می‌شود؛ اما اگر می‌خواهید ساعت را به‌صورت مجزا استفاده کنید، می‌توانید این کار را از طریق تنظیمات خود ساعت انجام دهید. کافی است وارد تنظیمات ساعت هوشمند شده و در بخش General و یا بخش Date & Time ساعت و تاریخ را به‌صورت دستی تنظیم کنید. برخی از ساعت‌های هوشمند از زبان فارسی نیز پشتیبانی می‌کنند و می‌توانید زبان ساعت را روی آن قرار دهید.

اتصال به Wi-Fi و بلوتوث

اگر از اپلیکیشن‌های مخصوص اتصال ساعت و گوشی استفاده می‌کنید، اتصال به بلوتوث را باید از طریق همان اپلیکیشن انجام دهید تا ساعت به‌صورت کامل شناسایی شود. برای اتصال ساعت به گوشی، ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که بلوتوث گوشی و ساعت روشن است؛ سپس در گوشی وارد اپلیکیشن مخصوص مانند Wear OS شوید و Get Started را بزنید و سپس تاییدیه‌های لازم و کدهای ظاهرشده روی ساعت و گوشی را بزنید تا اتصال کامل شود.

برای اتصال به وایفای نیز کافی است وارد تنظیمات ساعت هوشمند خود شوید و در بخش Connectivity روی وایفای بزنید و شبکه‌ی موردنظر خود را انتخاب کنید و رمز عبور آن را وارد کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت
Loading...
کلمات کلیدی پیشنهادی اپل لنوو شیائومی لپ تاپ اسپیکر بلوتوثی کیبورد بی سیم party box kts
موجود است، هم اکنون می توانید سفارش دهید!
ناموجود!